Tort De Ciocolată Ceresc De Ciocolată

Tort De Ciocolată Ceresc De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Heavenly Chocolate souffl. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 29 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, făină, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 41 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Ceresc, Tort De Ciocolată Ceresc, și Tort De Ciocolată Ceresc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 325 F. vas de grăsime cu formă de arc, 9x2 1/2 inci, cu scurtare. Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți 1 cană de bucăți de ciocolată și 1/2 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional, până se topește. Se răcește 5 minute. Se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă gălbenușurile de ou până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în 1/2 cană zahăr granulat, câte 1 lingură, până se formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ 1/4 din albușurile de ou în amestec de ciocolată; pliați amestecul de ciocolată în albușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați 2/3 cană bucăți de ciocolată uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
5
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată (partea de sus va apărea uscată și crăpată). Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Îndepărtați partea tigaiei; lăsați tortul pe fundul tigaiei. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
7
Chiar înainte de servire, într-o cratiță de 1 litru, încălziți 1/3 cană bucăți de ciocolată, 3 linguri zahăr granulat și laptele la foc mediu, amestecând continuu, până când ciocolata se topește și amestecul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CiocolataCiocolata
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se amestecă 1/2 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
9
Într-un castron mic răcit, bateți toate ingredientele de frișcă îndulcite cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
10
Așezați tortul pe farfuria de servire.
11
Stropiți porții de tort cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
12
Se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
13
Se presară cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista