Tort De Ciocolată-Caramel Marshmallow
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Torta de Marshmallow cu ciocolată-Caramel. Această rețetă face 20 de porții cu 211 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vanilie, ciocolată semi-dulce a brutarului, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata-Caramel Turtle Torte, Ciocolata Caramel Mousse Torte, și Tort de ciocolată cu caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pulverizați tigaia rotundă de 9 inci cu spray de gătit; acoperiți fundul tigaiei cu hârtie cerată. Cuptor cu microunde 1 cană de ciocolată tocată și unt într-un castron mare cu microunde la înălțime 2 min. sau până când untul este topit; se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Adăugați zahăr; se amestecă bine. Se amestecă ouăle și vanilia.
Adăugați făină și sare; se amestecă bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese cu firimituri fudgy. (Nu exagerați.) Se răcește în tigaie 5 min. Rulați cuțitul mic în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați tortul pe platou.
Scoateți și aruncați hârtia cerată. Se răcește ușor tortul.
Caramele cu microunde și lapte în castron cu microunde la 2 min. sau până când caramelele încep să se topească; se amestecă până când caramelele sunt complet topite și amestecul este bine amestecat.
Presărați marshmallows și ciocolata tocată rămasă peste torte; stropiți cu sos de caramel.