Ciocolata Blackout tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 880 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată neagră de la Ebinger ' s, Tort Blackout cu ciocolată Crunch, și Tort de ciocolată Blackout cu glazură de brânză cremă de căpșuni și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Bateți zahărul, amidonul de porumb, vanilia și oul într-un bol mediu rezistent la căldură până la neted. Treceți treptat jumătate din laptele fierbinte în amestecul de zahăr, apoi reveniți în tigaie cu laptele rămas. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Bomboane De Napolitană Necco
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Căni De Lapte Integral Sau Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
Bomboanele Lui Peachie-o
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Se transferă într-un bol (se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, dacă pare cocoloasă), apoi se amestecă ciocolata până se topește. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți ciocolata și sarea într-un castron mare rezistent la căldură. Aduceți 1 1/2 căni de smântână grea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă 3/4 cană de ganache într-o cană de măsurare lichidă și se lasă deoparte la temperatura camerei. Refrigerați ganache-ul rămas în vas până când este gros, dar nu este setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort pe un platou; întindeți umplutura deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de margine. Sus cu al doilea strat de tort și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4
Adăugați restul de 2 linguri de smântână grea în ganache răcit și bateți cu un mixer la viteză medie până când este doar pufos, aproximativ 1 minut (nu exagerați). Înghețați întregul tort cu ganache biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați ganache-ul la temperatura camerei deasupra, lăsându-l să picure pe laturi.
6
Lăsați setul înainte de feliere, aproximativ 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Philadelphia® Arpagic și Brânză De Ceapă Tartinată
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
8
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
1/4 Linguriță Fiecare Sare De țelină, Sare De Ceapă, Condimente De Pasăre, Pudră De Usturoi, Boia De Ardei și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
14 Bomboane Suedeze De Pește
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Galben Mediu, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Fără Semințe
Bomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
Lichior De Alune
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Roșie, Curățată și Tăiată Cubulețe De 1 Inch
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
12
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
1/2 Kilograme De Cârnați Italieni Picant, Fără Carcasa
13
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.