Ciocolata Blackout tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 880 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,71 USD pe porție. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, pudra de cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată neagră de la Ebinger ' s, Tort Blackout cu ciocolată Crunch, și Tort de ciocolată Blackout cu glazură de brânză cremă de căpșuni și un cadou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Bateți zahărul, amidonul de porumb, vanilia și oul într-un bol mediu rezistent la căldură până la neted. Treceți treptat jumătate din laptele fierbinte în amestecul de zahăr, apoi reveniți în tigaie cu laptele rămas. Reduceți focul la mediu scăzut și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Congelată Topping Bătut Decongelat
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Fripturi De Carne Din New York
3
Se transferă într-un bol (se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine, dacă pare cocoloasă), apoi se amestecă ciocolata până se topește. Apăsați folia de plastic direct pe suprafață și refrigerați până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1
Puneți ciocolata și sarea într-un castron mare rezistent la căldură. Aduceți 1 1/2 căni de smântână grea la foc mic într-o cratiță la foc mediu; se toarnă peste ciocolată și se lasă să stea 5 minute, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Se toarnă 3/4 cană de ganache într-o cană de măsurare lichidă și se lasă deoparte la temperatura camerei. Refrigerați ganache-ul rămas în vas până când este gros, dar nu este setat, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort pe un platou; întindeți umplutura deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de margine. Sus cu al doilea strat de tort și apăsați ușor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
4
Adăugați restul de 2 linguri de smântână grea în ganache răcit și bateți cu un mixer la viteză medie până când este doar pufos, aproximativ 1 minut (nu exagerați). Înghețați întregul tort cu ganache biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați ganache-ul la temperatura camerei deasupra, lăsându-l să picure pe laturi.
6
Lăsați setul înainte de feliere, aproximativ 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Salată De Rucola, Pentru Servire
8
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
10
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De Orez
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
12
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Salată De Rucola, Pentru Servire
13
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
14
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.