Tort De Ciocolată Albă-Fudge

Tort De Ciocolată Albă-Fudge
O porție conține 506 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Dacă $2.23 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ciocolata alba-Fudge Torte ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, frișcă, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ciocolată Și Cireșe Fudge Torte, Tort de ciocolată cu glazură de Fudge de Paște, și Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 400 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit antiaderent. Într-o cratiță mare, topiți ciocolata semidulce și untul la foc mediu-mic, amestecând continuu până se omogenizează. Se răcește 35 de minute sau până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Spray De GătitSpray De Gătit
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Între timp, bateți ouăle într-un castron mic la viteză mare timp de 5 minute sau până la triplarea volumului. Îndoiți ouăle în ciocolată răcită până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă în tigaie pulverizată.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se coace la 400 buc. F. timp de 15 până la 20 de minute. Marginile tort va fi setat, dar centrul va jiggle atunci când sa mutat. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 1 1/2 ore sau până se răcește complet. Dați la frigider 1 1/2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Încălziți ciocolata albă și 3 linguri de frișcă într-o cratiță mică grea la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata se topește. Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul pudră și crincormme de cacao până se omogenizează. În timp ce bateți, adăugați încet amestecul de ciocolată albă până se omogenizează. Într-un castron mic răcit, bateți frișca rămasă până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în amestec de ciocolată albă. Îndoiți în chipsuri de ciocolată în miniatură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
6
Se întinde peste tort. Se dă la frigider până când este ferm, 1 oră sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Pentru a pregăti sosul, scurgeți zmeura, rezervând sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
SiropSirop
8
Adăugați apă în sirop pentru a face 3/4 cană. Într-o cratiță mică, combinați amestecul de sirop și amidonul de porumb; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați jeleu; gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa si se limpezeste. Se amestecă zmeura. Se dă la frigider până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
JeleuJeleu
10
Serviți sosul cu desert. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista