Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie

Tort de ciocolată înalt de Mile cu cremă de unt de vanilie
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1000 de calorii. Această rețetă servește 16. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sirop de porumb, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Înalt De Mile, Tort De Colibri Cu Ciocolată Albă Înaltă De Mile, și Mile High Cheesecake Tort De Ciocolată Stratificat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt trei tigăi de tort cu diametrul de 8 inci, cu laturi înalte de 1 1/2 inci. Linia de jos a fiecărei tigaie cu hârtie pergament rotund; unt pergament. Tigăi de praf cu făină; atingeți excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți 11/4 căni de apă fierbinte, pudră de cacao și smântână într-un castron mediu până se omogenizează; puneți deoparte până când amestecul este rece, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți la 163°. Cerneti urmatoarele 4 ingrediente intr-un alt bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul și scurtarea într-un castron mare până când este bine amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Adăugați ambele zaharuri; bate până devine ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
5
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
7
Adăugați amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu amestecul de cacao în 2 adaosuri, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până la încorporare. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 23/4 căni de aluat pentru fiecare) și blaturi netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, 50 până la 55 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe rafturi 20 de minute. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi. Răsturnați prăjiturile pe rafturi și răciți complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Înfășurați în plastic și păstrați-l la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați albușurile de ou și 1/3 cană de zahăr într-un castron mare de mixer cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel; răzuiește semințele din fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați restul de 1 1/3 căni de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Atașați termometru bomboane la partea de tigaie, asigurându-vă că bec de termometru este cufundat în sirop. Creșteți căldura; se fierbe până când temperatura înregistrează 114° la240 (etapa soft-ball), aproximativ 5 minute. Scoateți imediat siropul de pe foc (utilizați în 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Între timp, bateți amestecul de albuș de ou la viteză medie până se formează vârfuri foarte moi (amestecul va fi ușor opac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
4
Măriți viteza mixerului la mare și turnați încet siropul fierbinte pe partea bolului în amestecul de albuș de ou în flux constant lent; bateți până când bezea formează vârfuri rigide. Se răcește bezea în castron până la călduță (termometrul cu citire instantanee va înregistra 38°), aproximativ 30 de minute. Nu bate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Începeți să bateți din nou bezea la viteza medie a mixerului. Adăugați treptat unt, 2 până la 3 linguri la un moment dat, bătând constant până se absoarbe înainte de a adăuga următoarea adăugare. Continuați să bateți până când crema de unt este netedă. (Dacă crema de unt pare ruptă sau coagulată, așezați vasul mixerului cu crema de unt la foc mediu pe arzătorul aragazului și bateți cu biciul mare timp de 5 până la 10 secunde pentru a încălzi ușor amestecul, apoi scoateți-l de pe foc și bateți energic sau atașați vasul pentru a sta mixer și bateți din nou amestecul la viteză medie. Repetați încălzirea și bateți amestecul de cremă de unt de câte ori este necesar până când crema de unt este netedă și nu mai este coagulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Folosind cuțit zimțat, tăiați fiecare tort pe jumătate orizontal, formând 6 straturi de tort. Dacă este necesar, tăiați orice vârfuri bombate de prăjituri pentru a forma straturi uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Așezați 1 strat de tort pe platou. Aruncați 3/4 cană de cremă de unt cu linguri deasupra stratului de tort, apoi întindeți uniform pe margini cu spatula offset. Se acoperă cu al doilea strat de tort, apoi se întinde peste 3/4 cană de cremă de unt. Repetați cu încă 3 straturi de tort, întinzând 3/4 cană de cremă de unt peste fiecare și apăsând ușor pentru a adera. Acoperiți cu al 6-lea strat de tort (nu întindeți cremă de unt peste stratul superior de tort). Chill tort cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
1
Combinați ambele bomboane de ciocolată într-un castron mediu. Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă amestecul de smântână fierbinte peste ciocolată; lasa sa stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3
Bateți amestecul de ciocolată până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Adăugați unt; bateți până se topește. Se răcește glazura până se îngroașă ușor și glazura se scurge gros când se toarnă încet din lingură, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Lingura glazura în jurul marginea de sus a tort de lingurite, spațierea se scurge până la 2 inci în afară și care să permită glazura să se scurgă încet în jos părți de tort. Lingura rămase glazura peste Centrul de sus de tort și netedă cu spatulă offset, care acoperă partea de sus complet. Chill tort până când glazura seturi, cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Cort cu folie și păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Lăsați tortul să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire.

Ingrediente

6311 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)Bomboane de porumb, covrigei suplimentari și fursecuri ovale tip sandwich cu ciocolată, umplute cu cremă (întregi și zdrobite)2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă1Oreos dublu umplutmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocatăciocolată dulce-amăruie (54% până la 60% cacao), tocată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(4 bețe) unt nesărat, tăiat cubulețe, temperatura camerei(4 bețe) unt nesărat, tăiat cubulețe, temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)pudră de cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Scharffen Berger)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ambalate) zahăr brun închis(ambalate) zahăr brun închis5mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional3maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilgrele biciuire cremagrele biciuire crema16creveți și cu veneTermometru cu citire instantaneeTermometru cu citire instantanee16creveți și cu veneTermometru pentru bomboaneTermometru pentru bomboane1421 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocatăciocolată cu lapte de înaltă calitate (cum ar fi Lindt), tocată1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camereiscurtare vegetală solidă (de preferință nehidrogenată), temperatura camerei1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional3941 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr, divizatzahăr, divizat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei(1 1/2 bastoane) unt nesărat, temperatura camerei23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei(1/4 băț) unt nesărat, tăiat în cuburi de 1/2 inch, temperatura camerei1fasole de vanilie, împărțită pe lungimefasole de vanilie, împărțită pe lungime12 lingurițe de pudră de usturoi(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #42961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă caldăapă caldă16creveți și cu veneSpatula OffsetSpatula Offset
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista