Tort De Catifea Neagră

Tort De Catifea Neagră
Tortul de catifea neagră este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 249 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, oțet, cacao de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Încercați Tort De Catifea Neagră, Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți Tigăi rotunde de 3 (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron mare, bateți uleiul, Zara, ouăle, culoarea alimentelor, oțetul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică doar până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de făină; bate 2 minute pe viteza medie, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Îndepărtați toate firimiturile libere din straturile de tort.
6
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
7
Se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Întindeți un strat foarte subțire de glazură pe lateral pentru a sigila firimiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10
Tăiați licorice în bucăți. Puneți licorice deasupra tortului. Decoreaza marginea de jos a tort cu fasole jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole JeleuFasole Jeleu
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista