Tort De Catifea Neagră
Tortul de catifea neagră este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 445 calorii. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 249 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, oțet, cacao de copt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Încercați Tort De Catifea Neagră, Red Velvet Black and White Cookies {Red Velvet Week / sâmbătă cu Rachael Ray}, și Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți Tigăi rotunde de 3 (8 sau 9 inci) cu scurtare; ușor făină.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un alt castron mare, bateți uleiul, Zara, ouăle, culoarea alimentelor, oțetul și vanilia cu mixerul electric la viteză mică doar până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de făină; bate 2 minute pe viteza medie, răzuire castron ocazional.
Coaceți 23 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați toate firimiturile libere din straturile de tort.
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire; se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea rotunjită în sus.
Se întinde cu 1 cană glazură. Se acoperă cu al treilea strat de tort.
Întindeți un strat foarte subțire de glazură pe lateral pentru a sigila firimiturile.
Întindeți glazura rămasă pe partea laterală și deasupra tortului.
Tăiați licorice în bucăți. Puneți licorice deasupra tortului. Decoreaza marginea de jos a tort cu fasole jeleu.