Tortul de cafea streusel cu ciocolată Caramel este un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Un amestec de ouă, nuci pecan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată Caramel, Tort de cafea streusel cu mere și nuci Caramel, și Tort De Cafea Streusel Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci cu springform cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Combinați toate ingredientele streusel într - un castron mic; set aside.In un bol de amestecare, bateți untul și zahărul până devin cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Adăugați ouă; continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine. Bateți în extract de vanilie.Bateți toate ingredientele rămase.Puneți jumătate din aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați jumătate din amestecul de streusel peste aluat în tigaie. Puneți aluatul rămas peste streusel; se acoperă cu streusel rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul de-a lungul laturilor tigaiei pentru a slăbi marginea.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți partea din tigaie. Se răcește cel puțin 30 de minute. (Nota Annei: se răcește complet dacă ai timp).Chiar înainte de servire, combinați caramelele și jumătate și jumătate (sau lapte) într-o cratiță de 1 litru. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand caramelele se topesc complet (5 pana la 8 minute). Se răcește până când este suficient de gros pentru a stropi frumos; stropiți cald (nu fierbinte!) caramel peste tort.