Tort De Cafea Cu Zahăr Brun-Pecan
Brun zahăr-Pecan tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 428 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de cafea pecan cu zahăr brun cu condimente Chai, Tort de cafea cu smântână cu banane cu zahăr brun-vârtej de Pecan, și Tort de cafea cu scorțișoară și zahăr acoperit cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună făina și zahărul brun într-un castron mare.
Tăiați 3/4 cană de unt în amestec de făină cu un blender de patiserie sau 2 furculițe până se sfărâmă. Apăsați 2 amestec de firimituri de 3/4 căni uniform pe fundul unei tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se amestecă împreună smântână, ou și bicarbonat de sodiu; se adaugă la amestecul de firimituri rămas, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Se amestecă împreună zahărul granulat și scorțișoara.
Se toarnă amestecul de smântână peste crusta de pesmet în tigaie; se presară uniform cu amestec de scorțișoară și nuci pecan.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.