Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu migdale. Această rețetă face 9 porții cu 396 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Migdale, Tort De Cafea Cu Migdale, și Tort De Cafea Cu Migdale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați de 8 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul granulat și pasta de migdale cu mixerul electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți extractul de migdale și ouăle până se omogenizează bine. La viteză mică, bateți făina, praful de copt și sarea doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Praf De Copt
Pastă De Migdale
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întindeți aluatul în tigaie; se presara cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 45 de minute sau până când dintele introdus în centru iese curat. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră. Folosiți folie pentru a ridica tortul din tigaie; tăiat în pătrate.