Tort De Cafea Cu Mere Și Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea cu mere și scorțișoară. O porție conține 179 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, ghimbir măcinat, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 103 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară, Tort De Cafea Cu Scorțișoară De Mere, și Tort De Cafea Cu Mere De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți o tigaie pătrată de 8 " și puneți-o deoparte. Aruncați merele tăiate cubulețe cu 1 linguriță de scorțișoară până când sunt bine acoperite și dați deoparte. Într-un castron mare, bateți împreună făina, scorțișoara rămasă, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu și praful de copt.
Adăugați mere, zaharuri, extract și lapte care nu este lactat.
Se amestecă până aproape se combină, apoi se adaugă merele tăiate cubulețe. Continuați să amestecați, adăugând puțin lapte suplimentar, dacă este necesar.
Turnați aluatul în tava de copt și folosiți o spatulă pentru a distribui uniform aluatul. Aranjați felii de mere deasupra, o mică suprapunere este în regulă.
Se amestecă 1/2 linguriță de scorțișoară și 1 lingură de zahăr împreună până se combină bine, apoi se presară deasupra merelor până se acoperă bine.
Coaceți 35-50 de minute sau până când un dinte introdus iese curat.Informații Nutriționale
36gfibre dietetice4gzahări16gproteine4g