Tort De Cărămidă Cu Unt
Unt Brickle tort necesită în jurul valorii de 2 ore și 3 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 604 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de ouă, unt, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cărămidă Cu Unt, Tort De Cărămidă Cu Unt, și Plăcintă Cu Înghețată Brickle Cu Unt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți generos fundul și părțile laterale ale a două tigăi rotunde de 9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină. (Nu folosiți runde de 8 inci sau aluatul se va revărsa.)
Bateți amestecul de tort, amestecul de budincă (uscat), apa, untul și ouăle într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde; bate la viteză medie 2 minute. Aruncați 1/2 cană de chipsuri de cărămidă cu făină într-un castron mic; se amestecă în aluat de tort (aluatul va fi gros). Lingurați uniform în tigăi.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Bateți frișca și zahărul brun într-un castron mare răcit cu mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Întindeți aproximativ 1/2 cană amestec de frișcă peste 1 strat de tort până la aproximativ 1/4 inch de margine; se presară cu 1/2 cană de așchii de cărămidă. Sus cu al doilea strat. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu amestecul de frișcă rămas. Apăsați rămase 1 cupa brickle chips-uri în partea de tort. A se păstra acoperit la frigider.