Tort de brânză cremă de ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 244 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă de la Toateretete are 22 de fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, pudra de cacao, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, Ciocolată albă și neagră cremă de brânză ciocolată Tort baruri, și Tortul Meu De Ciocolată Final Cu O Brânză Cremă De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, cacao, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă împreună 1/2 cană unt, ulei și 1 1/4 zahăr până la lumină și pufos. Bateți în 2 ouă, pe rând, apoi amestecați dovleceii. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Unt
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Faceți umplutura: într-un bol mediu, bateți crema de brânză, 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați 1/4 cană de zahăr și amidon de porumb; bateți în amestecul de cremă de brânză până se omogenizează. Bateți în 1 ou, lapte și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Vanilie
Zahăr
Lapte
Ouă
6
Se toarnă peste aluat în tigaie, distribuind uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se toarnă restul de aluat peste depunere.
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.