Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână

Tort De Bezea De Înghețată Cu Fructe De Pădure Și Smântână
Tort de bezea de înghețată cu fructe de pădure și smântână este un fără gluten și prietenos cu FODMAP desert. O porție conține 1179 calorii, 25g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bara de copt cu ciocolată extra dulce-amăruie cacao, cremă de tartru, căpșuni și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fructe de padure ' n ' Cream Torte, Fructe de padure ' n ' Cream Torte, și Înghețată Bezea Torte pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate40
Revista