Tort De Bezea Cu Bomboane

Tort De Bezea Cu Bomboane
Rețeta Candy Bar Meringue Torte poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 59 de cenți pe porție. Un amestec de bomboane butterfinger, zahăr, albușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Bezea, Tort Cu Cremă De Bezea, și Tort De Bezea Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Folosind un creion, trageți un 10-in. cerc pe fiecare dintre cele două foi de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați fiecare foaie, marca creionului în jos, pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pizza; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Adăugați vanilie și smântână de tartru în albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând, la înălțime până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Răspândit în 10-in. cercuri pe tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se coace la 225 de calorii timp de 50-60 de minute sau până când se fixează și se rumenesc ușor. Opriți cuptorul; lăsați bezea în cuptor timp de 1 până la 1-1 / 4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Chiar înainte de servire, așezați toppingul bătut într-un castron mare; pliați în trei bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Așezați un strat de bezea pe o farfurie de servire; deasupra cu jumătate din amestecul de topping. Repetați straturile.
8
Se presară cu bomboane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista