Tort De Arahide-Caramel-Candy Bar
Tortul de arahide-Caramel-bomboane necesită aproximativ 4 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 57 cenți pe porție. O porție conține 404 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de amestec de tort alimentar al diavolului, unt, glazură de frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Arahide-Caramel-Candy Bar, Crunchy Arahide Caramel Nougat Candy Bar, și Batoane Proteice Cu Bomboane De Ciocolată-Arahide-Caramel.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Într-o cratiță grea de 1 1/2 litru, se încălzește untul, frișca și zahărul brun la foc mic, amestecând ocazional, doar până când untul este topit.
Se toarnă în 2 tigăi rotunde de 9 inci fără grăsime.
Se presară uniform cu arahide.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie. Puneți cu grijă aluatul în tigăi.
Coaceți 36 până la 41 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; scoateți din tigăi în raftul de răcire, așezând prăjiturile cu arahide în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Amestecați ușor bomboanele în glazură.
Așezați 1 strat de tort, cu arahide în sus, pe farfuria de servire.
Se întinde cu jumătate din amestecul de glazură. Sus cu al doilea strat, cu arahide în sus.
Se întinde deasupra cu amestecul de glazură rămas. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.