Cranberry cu susul în jos tort cu crema de coniac ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână afine, zahăr brun, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Smântână Cu Merișor Cu Susul În Jos, Tort De Afine Cu Susul În Jos, și Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se toarnă untul topit într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit; se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și acoperiți cu nuci pecan și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron; se amestecă cu biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
7
Puneți zahărul și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Adăugați gălbenușurile de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Vanilie
9
Adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până când se formează vârfuri rigide folosind bătăi curate și uscate; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Întindeți aluatul peste afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Coaceți la 350 timp de 45 de minute. Se răcește în tigaie timp de 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți marginile tortului cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
12
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei pentru tort; inversați pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
13
Combinați toppingul bătut și coniacul și serviți cu tort cald.