Tort De Șarpe Cu Brânză
Această rețetă face 12 porții cu 506 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coloranți alimentari, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați M ' anncha (tort de șarpe), Slinky șarpele (tort), și M ' anncha – tort de șarpe marocan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 13" x 9"; pus deoparte. Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta, ouăle, zahărul și vanilia. Turnați cu grijă amestecul peste aluatul de tort; nu amestecați.
Coaceți la 350 de grade timp de o oră și 10 minute. Tort rece complet în tigaie. Într-un castron, amestecați laptele și amestecul de budincă uscată; pliați în topping bătut.
Se întinde peste tortul răcit. Pentru decorarea șarpelui, colorați 1 cană topping biciuit cu colorant alimentar verde. Țeavă deasupra tortului în formă de șarpe. Colorați 3 linguri de topping bătut cu colorant alimentar galben. Țeavă două puncte pentru ochi.
Adăugați limba din piele de fructe.
Se presară cu zaharuri colorate. Dați la frigider până când este gata de servit.