Tort De Înghețată Topită
Această rețetă servește 12 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 433 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, înghețată premium, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Tort De Înghețată Topit Cu Unt De Arahide Vegan În Zig-Zag, Vegan Mochan Migdale Fudge Topit Tort De Înghețată, și Tort De Înghețată Cu Scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați o tigaie Bundt de 12 căni cu
Baker ' s Joy (după ce am făcut o tonă de prăjituri Bundt, am avut succes 100% cu
Bucuria lui Baker, așa că menționez marca).
Așezați amestecul de tort, înghețata topită și ouăle într-un bol mare de amestecare.
Se amestecă bine, apoi se bate până se omogenizează.
Se toarnă în tigaia Bundt.
Coaceți tortul până când revine când este apăsat ușor cu degetul și începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 38 până la 42 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și așezați-o pe o grătar pentru a se răci timp de 20 de minute. Rulați un cuțit lung și ascuțit în jurul marginii tortului și inversați-l pe un raft mic, apoi inversați-l din nou pe un al doilea raft, astfel încât tortul să fie cu partea dreaptă până la răcirea completă, 30 de minute more.To faceți glazura, bateți împreună crema de brânză și untul. Adăugați treptat zahărul și bateți până se omogenizează. Bate în vanilie. Puneți totul într-o pungă grea cu fermoar (sau o pungă de glazură prevăzută cu un vârf rotund dacă aveți una), tăiați colțul de jos al pungii și pipetați-o în sus și în jos pe părțile laterale ale tortului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "