Tort Cu Trei Fudge
Reteta tort Triple-Fudge ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 3 ore și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 295 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de mere, ulei vegetal, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Triple D Fudge, Negrese Triple Fudge, și Vegan Triple Fudge Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime și ușor făină de jos numai de 13x9-inch pan.
Într-un castron mic cu microunde, lapte condensat cu microunde și 1/2 cană din chipsurile de ciocolată descoperite pe mediu (50%) aproximativ 1 minut sau până când ciocolata se înmoaie; se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort uscat și uleiul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 15 secunde sau până când se sfărâmă; rezervați 3/4 cană.
Adăugați mere și ouă la amestecul rămas; bateți la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul ocazional (aluatul va fi gros și granulat). Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Întindeți aluatul în tigaie.
Aruncați amestecul de ciocolată topită cu lingurițe peste aluat, scăzând mai mult în jurul marginii decât în centru. Se amestecă restul de 1/2 cană de chipsuri de ciocolată și nucile pecan în amestecul de tort rezervat; se sfărâmă peste aluat.
Coaceți 37 până la 43 de minute sau până când centrul este setat. Rulați cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a slăbi tortul. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Magazin acoperit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.