Tort cu straturi de moca
Prajitura cu straturi de moca necesită aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 541 de calorii , 5 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12. Un amestec de shortening, cafea, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu moca cu umplutură de cremă de ciocolată și rom , Tort cu pandișpan de vanilie cu budincă de ciocolată și Mocha și Tort cu ciocolată cu Ganache .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, cafeaua, uleiul și ouăle; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în două unse și tape cu făină de 8 inci. tavi rotunde pentru copt.
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigăi timp de 5 minute; răsturnați pe un grătar de sârmă.
Presărați fiecare prăjitură cu 1/4 cană fulgi de ciocolată; când s-a topit, întindeți ușor ciocolata peste prăjituri.
Puneți prăjiturile la congelator.
Între timp, pentru glazură, într-un castron mare, cremă untul, shorteningul și zahărul de cofetă până devine ușor și pufos. Se amestecă cacao și se extrage. Bateți 5 linguri de cafea, câte 1 lingură, până devine ușoară și pufoasă.
Întindeți între straturi și peste partea de sus și părțile laterale ale prăjiturii.
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și cafeaua rămasă; se amestecă până la omogenizare.
Se toarnă peste tort; răspândiți cu grijă deasupra, lăsându-i să picure pe părțile laterale.