Tort Cu Strat De Ciocolată

Tort Cu Strat De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată. Această rețetă servește 12. O porție conține 267 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de unt, amestec instant de budincă de ciocolată) amestec instant de budincă de vanilie, ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortul Cavalerului Întunecat (Tort Triplu Cu Strat De Ciocolată), Tort de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată, și Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată malțată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coat trei 9-in. Tigăi rotunde de copt cu spray de gătit și linie cu hârtie cerată. Înveliți hârtia cerată cu spray de gătit și praf cu făină; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, bateți primele patru ingrediente la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în tigăi pregătite.
4
Coaceți la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate la rafturi de sârmă să se răcească. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Într-un castron mare, amestecați primele patru ingrediente de umplere timp de 2 minute (amestecul va fi gros). Îndoiți în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; deasupra cu jumătate din umplutură. Repetați straturile. Sus cu al treilea strat de tort. Într-un vas sigur pentru microunde, cuptorul cu microunde ingredientele glazurii, neacoperite, la 30% putere timp de 45 de secunde; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Imprastiati peste partea de sus a tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista