Tort Cu Strat De Ciocolată
Dacă $1.17 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul cu strat de ciocolată ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 568 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ulei vegetal, bere puternică și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Cu Malț Și Strat Robust, Tort înalt, întunecat și robust cu strat de ciocolată, și Tort cu strat de ciocolată cu glazură de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale tăvilor rotunde de tort de 2 (8 inci) cu spray de scurtare sau gătit. Rezervați 2 linguri de bere pentru îngheț; acoperiți și puneți deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, uleiul, ouăle și berea rămasă cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional până la omogenizare.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, untul, vanilia și rezervați 2 linguri de bere cu mixer electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, până când glazura este netedă și răspândită.
Tăiați fiecare tort orizontal în jumătate pentru a face 2 straturi.
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se întinde cu 1/2 cană glazură. Repetați de două ori.
Așezați ultimul strat de tort, tăiat cu partea în jos, deasupra; se întinde cu 1/2 cană glazură. Partea de îngheț a tortului cu glazura rămasă. A se păstra la frigider.