Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos

Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos
Tortul cu mere Caramel cu susul în jos este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați mere, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Caramel-Mere Cu Susul În Jos, Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos, și Tort Cu Mere Caramel Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți o tigaie pătrată de 8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Stropiți caramelul peste fundul tigaiei. (Caramel nu va acoperi complet partea de jos a tigaie.) Aranjați feliile de mere peste caramel, suprapunându-se ușor feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, zahărul, germenii de grâu, scorțișoara și sarea într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Combinați zeama și bicarbonatul de sodiu într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Se amestecă sosul de mere și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Sos De MereSos De Mere
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul peste feliile de mere în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată. Se răcește 10 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie.
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista