Tort Cu Fulgi De Zăpadă Cu Vanilie

Tort Cu Fulgi De Zăpadă Cu Vanilie
Vanilie Fulg De Nea tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 284 calorii. Această rețetă servește 15. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, amestec de prăjituri, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri sandwich cu fulgi de zăpadă cu Cardamom de vanilie cu umplutură de unt Espresso #fbcookieswap, Tort Cu Fulgi De Zăpadă, și Tort Cu Fulgi De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru straturi rotunde de 2 (9 inci), amestecând 1 buc. budinca uscată se amestecă în aluat înainte de a se turna în tigăi pregătite. Prăjituri răcoroase în tigăi 10 min.; inversați pe rafturi de sârmă. Îndepărtați ușor tigăile;răciți complet prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Între timp, Desenați 3 sau 4 forme de fulgi de zăpadă pe hârtie, cu dimensiuni cuprinse între 1 și 3 inci în diametru.
4
Așezați pe tavă; acoperiți cu hârtie cerată. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; Se răcește 5 min. Lingură în pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați colțul mic de pe fundul pungii. Urmăriți modelele de fulgi de zăpadă cu ciocolată, rearanjând modelele după cum este necesar pentru a face un total de 35 de fulgi de zăpadă de ciocolată. Congelați 10 min. sau până când ciocolata este fermă. Transferați cu grijă fulgii de zăpadă pe farfurie; refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
5
Bateți amestecul de budincă uscat rămas, zahărul și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; se întinde cu gem, apoi 1/3 din amestecul de budincă. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați partea superioară și partea laterală a tortului cu amestecul de budincă rămas. Decorați cu fulgi de zăpadă de ciocolată. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista