Tort Cu Cremă De Ciocolată-Zmeură

Tort Cu Cremă De Ciocolată-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă de ciocolată-zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 817 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, amestec de prăjituri cu ciocolată, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Ciocolată-Zmeură, Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Zmeură, și Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă vârful rotunjit de 1 strat de tort răcit, copt, creând o suprafață plană. Transferați ușor stratul de tort pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
În castron mediu, bate 1 1/2 cani crema cu mixer electric la viteză mare până la lumină și pufos. Rezervați 1 zmeură pentru garnitură; adăugați zmeura rămasă și zahărul pudră în smântână. Bateți la viteză mică doar până când sunt pliate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Folosind spatula metalică, întindeți amestecul de zmeură-cremă deasupra stratului de tort pe farfurie, întinzându-se până la margine. Acoperiți ușor cu al doilea strat de tort. Rulați spatula în jurul marginii tortului pentru a netezi stratul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Într-un castron mediu cu microunde, ingrediente ganache de ciocolată cu microunde la 1 minut; se amestecă până devine cremos. Dacă ciocolata nu este complet topită, cuptorul cu microunde cu 30 până la 60 de secunde mai mult. Lingura ganache peste partea de sus a tort, permițând unele pentru a rula în jos parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați 1 zmeură în centrul tortului. Lăsați ganache să se întărească la temperatura camerei înainte de servire. Dacă nu serviți mai mult de 30 de minute, acoperiți ușor tortul și păstrați-l la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista