Tort cu cremă de banane cu un bol de la BAKER ' s
O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 67 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați banane, nucă de cocos cu fulgi de înger baker, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tortul cu un bol al lui BAKER, Baker ' s ONE BOWL cremă de brânză Brownies, și Tort de ciocolată BAKER ' s ONE BOWL.
Instrucțiuni
Acoperiți partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci cu hârtie de ceară. Așezați 12 din napolitane vertical pe capăt în jurul marginii tăvii pregătite. Zdrobiți grosolan restul de 23 de napolitane; presărați uniform pe fundul tigaiei. Se acoperă cu nucă de cocos; pus deoparte.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 min. sau până se amestecă bine. Amestecați ușor 1 cană de topping bătut.
Întindeți jumătate din amestecul de budincă peste nucă de cocos în crustă; acoperiți cu straturi de banane și amestecul de budincă rămas. Se acoperă cu restul de 1 cană de topping bătut.
Se da la frigider cel putin 3 ore sau peste noapte. Se acoperă cu bucle de ciocolată chiar înainte de servire. Păstrați desertul rămas la frigider.