Tort Cu Brânză Ricotta
Tortul cu brânză Ricotta necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 257 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 15. 74 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica ouă, zahăr, se amestecă tort, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort Cu Brânză Ricotta, Tort Umplut Cu Brânză Ricotta, și Tort Cu Brânză Mascarpone Și Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 9x13 inch.
Faceți amestecul de tort galben conform instrucțiunilor pachetului.
Se toarnă aluatul în tigaia unsă de 9x13 inch.
Amestecați brânza ricotta, zahărul, ouăle și extractul de vanilie și lingura peste aluatul de tort.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 45 de minute.
Presărați tortul cu zahărul cofetarilor când este rece.