Tortul clasic cu pere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 378 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos: Un Clasic, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mediu, combinați zahărul pudră și 3/4 cană de unt; bate la viteză mică până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine la viteză medie după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Adăugați vanilie; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
4
Adăugați făină, făină de porumb și praf de copt; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați 1/4 cană de unt într-o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
6
Se încălzește în cuptor timp de aproximativ 4 minute sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Presărați zahăr brun uniform peste unt. Aranjați feliile de pere peste amestec în tigaie, ușor suprapuse. Lingurați și întindeți cu grijă aluatul de tort peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 177°.timp de 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar timp de 5 minute. Inversați pe placa de servire.