Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Cappuccino Bundt. Această rețetă servește 12. O porție conține 474 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort Cappuccino, Tort De Cappuccino Portocaliu, și Cappuccino Tort Negrese.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 12 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Într-un castron, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Într-o tigaie, bateți ulei, unt, 2 linguri. cacao, 3 linguri. pulbere espresso, 2 linguri. scorțișoară și 1 cană de apă. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic, amestecând. Într-un castron, bateți ouăle, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Mazăre Cu Cocă Violet
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Hârtie De Orez
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă amestecul de cacao în amestecul de făină. Îndoiți amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se toarnă în tigaie Bundt, netezind partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 33 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Lăsați să se răcească pe o grătar timp de 10 minute; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Lăsați să se răcească complet.
1
Bateți 1/4 linguriță. fiecare cacao, pudră de espresso și scorțișoară. Într-un castron rezistent la căldură setat peste 1 inch de apă fierbinte, topiți ciocolata cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Hârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De Orez
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se ia de pe foc; se lasa sa se raceasca. Într-un castron, bateți zahărul și laptele cofetarilor. Se amestecă amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Stropiți glazura peste tort. Cerneti amestecul de cacao deasupra; lăsați să stea până când glazura este setată.