Tort Calico Crumb

Tort Calico Crumb
Calico Crumb Cake ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 381 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 50 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Firimituri De Migdale De Zmeură Super Crumb, Tort Cu Firimituri, și Tort Cu Firimituri De Gem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament sau folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Combinați făina și zahărul brun într-un castron mediu. Folosind două cuțite de cină, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu nisipul umed. Se amestecă nucile; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Puneți ciocolata într-un castron mic și cuptorul cu microunde până se omogenizează și se topește, 1 până la 2 minute, oprind cuptorul cu microunde pentru a amesteca ciocolata la fiecare 30 de secunde. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Cerneti faina, zaharul, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați unt și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, Zara și vanilia. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați amestecul de ouă în flux constant lent. Bate doar până se combină. Întrerupeți mixerul, răzuiți părțile laterale și fundul vasului, apoi bateți amestecul la viteză medie-mare până când se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Transferați 1 cană de aluat într-un castron mediu. Se amestecă ciocolata topită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Răzuiți aluatul simplu în tigaia pregătită. Aluat de ciocolată Dollop deasupra aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
7
Rulați un cuțit prin aluatul de tort pentru a crea un vârtej de marmură.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Se presară uniform cu amestec de zahăr-nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Trageți tortul pe un suport de răcire folosind slingul de pergament și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista