Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Bundt cu lămâie-zară. Această rețetă servește 10 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 608 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Bundt Cu Rubarbă Cu Lămâie, Tort Bundt Cu Lapte De Afine-Lămâie, și Tort Bundt Cu Lapte De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bundt pan; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Bateți praful de copt,sarea și 3 căni de făină într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Combinați zahărul și coaja de lămâie într-un vas mare; folosind vârful degetelor, frecați împreunăpână când zahărul de lămâie este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De Lămâie
Coaja De Lămâie
Zahăr
Condimente Uscate Freca
5
Adăugați 1 cană de unt la zahărul de lămâie. Folosind un mixer electric la viteză mare, bateți până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr De Lămâie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
6
Adăugați ouă pe rând, bătând pentru a amesteca între adaosuri și,ocazional, răzuindu-le pe părțile laterale și pe fundul vasului cu o spatulă de cauciuc, până când amestecul este ușor și foarte pufos, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Reduceți viteza la minim.
8
Adăugați ingrediente uscateîn 3 adaosuri, alternând cu zărăîn 2 adaosuri, începând și terminând cuingrediente uscate. Răzuiți aluatul în tigaie pregătită; blat neted.
9
Coaceți tortul până se rumenesc șiîncepând să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei, 60-70 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Transferați într-o grătar și lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 10 minute.Inversați tortul pe raft; scoateți tigaia și lăsați-o să se răcească complet. Faceți înainte: tortul poate fifăcut cu 2 zile înainte. Depozitați etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Combinați conservele și sucul de lămâie într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe,amestecând ocazional, până când glazurase reduce la 1/2 cană, 6-8 minute. Strecurați într-un ulcior sau castron mic; aruncațisolide în strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Conservă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
Bol
12
Se toarnă glazura peste răcittort și lăsați să stea cel puțin 10 minute.