Tort Bundt cu lămâie
Tortul Bundt cu lămâie durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 12 porții cu 313 calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mix pentru tort cu lămâie, suc de portocale, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este oferit de Taste of Home. Câteva persoane au apreciat foarte mult acest desert. Această rețetă este apreciată de 50 de gurmanzi și bucătari. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai remarcabil de 33% . Rețete similare includ Tortul Bundt cu lămâie , Tortul Bundt ușor cu lămâie și Tortul Bundt cu ciocolată amăruie și nuci .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, mixul pentru budincă, ouăle, apa și uleiul; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Se toarnă într-o tavă tubulară cu diametrul de 25 cm, unsă și tapetată cu făină.
Coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească pe un grătar timp de 6-8 minute.
Între timp, pentru glazură, într-un bol mic, combinați zahărul pudră, untul și sucul de portocale până obțineți o compoziție omogenă.
Scoateți prăjitura din tavă și puneți-o pe un platou de servire; faceți găuri în prăjitură cu o furculiță. Stropiți încet cu glazură. Răciți complet.