Tort Bundt cu lămâie

Tort Bundt cu lămâie
Tortul Bundt cu lămâie durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă produce 12 porții cu 313 calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi fiecare. Pentru 42 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână mix pentru tort cu lămâie, suc de portocale, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este oferit de Taste of Home. Câteva persoane au apreciat foarte mult acest desert. Această rețetă este apreciată de 50 de gurmanzi și bucătari. Per total, această rețetă obține un scor nu tocmai remarcabil de 33% . Rețete similare includ Tortul Bundt cu lămâie , Tortul Bundt ușor cu lămâie și Tortul Bundt cu ciocolată amăruie și nuci .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, mixul pentru budincă, ouăle, apa și uleiul; bateți la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă într-o tavă tubulară cu diametrul de 25 cm, unsă și tapetată cu făină.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Lăsați să se răcească pe un grătar timp de 6-8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Între timp, pentru glazură, într-un bol mic, combinați zahărul pudră, untul și sucul de portocale până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți prăjitura din tavă și puneți-o pe un platou de servire; faceți găuri în prăjitură cu o furculiță. Stropiți încet cu glazură. Răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista