Bogat tort de cafea cu smântână ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,2 USD pe porție. O porție conține 625 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, grand marnier, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână, Tort de cafea cu smântână IV, și Tort De Cafea Cu Smântână.
Instrucțiuni
1
Combinați drojdia, cana de zahăr și apa călduță într-un castron mare și lăsați să se dovedească. Se amestecă restul de zahăr, sare, lapte, smântână, suc de lămâie și vanilie și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
Vanilie
Zahăr
Apă
Drojdie
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați. Cu vârful degetelor, lucrați rapid untul în 5 căni de făină, așa cum ați face pentru aluatul de plăcintă, pentru a produce o consistență uscată, asemănătoare mesei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Aluat De Plăcintă
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
3
Adăugați acest lucru în amestecul de drojdie și începeți să frământați în castron, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, pentru a face un aluat neted și elastic. Întoarceți-vă pe o placă ușor făinată și frământați 5 până la 6 minute. Se modelează într-o bilă și se pune într-un castron ușor Uns cu unt, întorcându-se pentru a acoperi suprafața cu unt. Acoperiți bine și dați-l la frigider pentru a lăsa să crească cel puțin 4 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți din frigider, dați cu pumnul în jos și întoarceți-vă pe o placă ușor făinată. (Aluatul poate fi păstrat la frigider până la 3 zile, caz în care trebuie perforat de două ori pe zi, până când este gata de rulare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Rola
5
Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți fiecare bucată într-un dreptunghi de aproximativ 10 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
6
Ungeți fiecare dreptunghi cu unt topit și presărați zahărul brun sau alb și scorțișoara. Peste aceasta se presară coacăzele scurse și apoi nucile tocate mărunt. Apăsați ușor umplutura în aluat cu sucitorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Coacăze
Unt
Aluat
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
7
Rulați - vă de la capătul larg, la modă cu jeleu. Ungeți puternic două tigăi cu tub de 9 inci. Montați cu grijă rulourile în tigăi, astfel încât capetele aluatului să se unească. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Jeleu
Rola
8
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 375 de 45 până la 55 de minute, până când se rumenesc și emit un sunet gol atunci când sunt bătute cu articulațiile.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se lasă să se răcească 15 minute în tigăi, apoi se inversează pe un raft. Între timp, topiți gemul de caise la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
10
Adăugați brandy, Cointreau sau Grand Marnier și amestecați. Se strecoară și se acoperă părțile laterale și partea superioară a prăjiturilor cu glazură în timp ce prăjiturile sunt încă calde. Răciți-le bine înainte de a le tăia.