Tort alimentar înger cu căpșuni și mentă
Tortul de mâncare Angel cu căpșuni și mentă necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 158 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de tort alimentar înger, extract de portocale, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare includ Tort Alimentar Înger Cu Căpșuni De Vanilie, Angel Food Cake-Căpșuni Balsamice, și Tort de ciocolată Angel Food cu căpșuni.
Instrucțiuni
Scoateți tortul cu mâncare înger din recipient și așezați-l pe o farfurie. Cu un cuțit zimțat, îndepărtați cu grijă partea superioară a tortului tăind orizontal 1/2-inch în jos de sus. Puneți partea de sus deoparte.
Goliți centrul tortului. Dacă tortul are deja un inel central gol, faceți un canal în jurul găurii centrale tăind cu atenție și îndepărtând un șanț adânc de 1 inch în jurul întregului tort. Aveți grijă să nu rupeți pereții interiori sau exteriori.
Așezați bucățile de tort îndepărtate într-un castron mediu.
Alegeți 1 căpșună pe care să o folosiți ca garnitură (cea mai arătoasă) și puneți-o deoparte. În vasul cu bucățile de tort, adăugați căpșunile rămase, menta tocată, lichiorul de portocale și 1/2 cană din toppingul biciuit. Îndoiți până când sunt combinate.
Umpleți tortul, atât fântâna, cât și centrul, cu amestecul de căpșuni. Înlocuiți partea superioară a tortului care fusese pus deoparte.
La toppingul biciuit rămas, adăugați câteva picături de extract de portocale și combinați bine. Acest lucru va elimina gustul cumpărat din magazin. Înghețați tortul cu toppingul bătut rămas și garnisiți cu frunze proaspete de mentă. Sus cu căpșuni rezervate.
Răciți tortul timp de 4 ore înainte de servire.