Tort într-o cană

Tort într-o cană
Tort într-o cană ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 465 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr de cofetari, amestec de prăjituri, amestec de limonadă pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 83 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați One " Tort Cu Cana De Ciocolata, Tort De Dovleac Nutella Fără Făină, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Verificați cănile de cafea pentru a vă asigura că fiecare deține 1 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Așezați amestecul de tort uscat și amestecul de budincă uscat într-un castron mare și amestecați bine cu un bici. Aceasta va fi de aproximativ 4 până la 4 1/2 căni de amestec uscat și va face 8 amestecuri de prăjituri cu ceașcă de cafea. Împărțiți amestecul în 8 pungi mici de plastic (aproximativ 1/2 cană fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Pentru Prăjitură/biscuiți De Turtă DulcePachet Mix Pentru Prăjitură/biscuiți De Turtă Dulce
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Așezați amestecul într-un colț al fiecărei pungi și legați-l acolo cu o cravată de răsucire.
4
Faceți amestec de glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor cu amestecul aromatizant sub formă de pulbere. Împărțiți în 8 pungi mici de plastic și închideți punga cu o cravată de răsucire. Atașați fiecare amestec de glazură la pungile de amestec de tort cu o cravată de răsucire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Puneți câte una din fiecare pungă în fiecare ceașcă.
6
Atașați următoarele instrucțiuni la fiecare ceașcă: pulverizați Generos în interiorul cupei cu spray de gătit. Conținutul gol al pachetului de amestec de tort în ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
Pachet Mix Pentru Prăjitură/biscuiți De Turtă DulcePachet Mix Pentru Prăjitură/biscuiți De Turtă Dulce
7
Adăugați 1 ou, 1 lingură de ulei, 1 lingură de apă pentru a se usca amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
8
Se amestecă 15 secunde, amestecând cu grijă în tot amestecul uscat. Cuptor cu microunde la putere maximă timp de 2 minute. În timp ce tortul se gătește, puneți ingredientele din amestecul de glazură într-un recipient foarte mic și adăugați 1 1/2 linguriță de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
9
Se amestecă bine. Când tort se face, se toarnă glazura peste tort în ceașcă. Bucurați-vă în timp ce cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista