Topping de vinete prăjite și ardei roșu

Topping de vinete prăjite și ardei roșu
Vinetele prăjite și toppingul de ardei roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 99 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 263 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, vinete și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați legumele cu ulei, sare și piper într-un castron, apoi întindeți-le într-o tigaie mare unsă cu ulei (adâncime de 1 inch). Prăjiți legumele în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, până se înmoaie, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft, apoi se zdrobește grosier cu un tocător de cartofi și se amestecă busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PiperPiper
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista