Topituri sarate și afumate
Smelts sarate și afumate este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 79 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, topituri, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Topituri sarate și afumate, Somon Sărat Afumat, și Curcan cu miere și afumat.
Instrucțiuni
Clătiți topiturile în apă curentă rece. Pune deoparte.
Puneți toate ingredientele rămase, cu excepția gheții, în fierbătorul electric. Aduceți la fierbere.
Adăugați gheața și amestecați până când amestecul este răcit.
Transferați lichidul într-o pungă resigilabilă de 1 galon împreună cu topiturile. Sigilați și puneți-l într-un recipient, astfel încât toți peștii să fie în saramură.
Se pune la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Scoateți topiturile din saramură, clătiți și uscați.
Așezați topiturile pe o tigaie căptușită cu un prosop de hârtie, stratificând cu prosoape de hârtie între ele, dacă nu se potrivesc în 1 strat. Se lasă să se usuce la frigider peste noapte.
A doua zi, așezați topiturile pe rafturi, cu burta în jos, separându-le cu cel puțin 1/4 inch și puneți-le într-un fumător. Porniți fumătorul astfel încât să mențină o temperatură de 150 până la 160 de grade F. reglați căldura, după cum este necesar, și gătiți timp de aproximativ 3 ore sau până la nivelul dorit de coacere.