Ton picant ars pe chipsuri de parmezan de busuioc cu gem de caise
O porție conține 80 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Dacă 32 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., tocită picant Tunan pe busuioc parmezan chipsuri cu gem de caise ar putea fi un remarcabil fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, ton de calitate sushi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Salată de ton ahi ahi cu vinetă de ghimbir hula + chipsuri Wonton, Usturoi Busuioc Parmezan Chipsuri, și Supă de busuioc de roșii prăjite cu chipsuri de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați tonul cu condimente Cajun și dați deoparte. În castron mic se amestecă brânză și busuioc.
Așezați linguri de amestec de brânză pe o foaie de copt căptușită cu un covor de copt din siliciu sau hârtie de ceară pulverizată cu spray antiaderent.
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de 6 minute sau până când brânza este topită și aurie. Puneți deoparte să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie și gătiți tonul 2 min pe parte pentru mediu rar. Ton cu felie subțire așezați-l deasupra chipsurilor de parmezan împreună cu o bucată de gem de caise.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.