Ton la grătar cu lămâie și cimbru
Tonul la grătar cu lămâie și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,28 USD pe porție. O porție conține 310 calorii, 42G de proteine, și 14g de grăsime. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de coajă de lămâie, cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Burgeri De Ton Cu Cimbru De Lămâie, Ulei de măsline Tunan Braconat infuzat cu cimbru, lămâie și șalotă, și Sparanghel la grătar cu lămâie și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de ton într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Adăugați toate ingredientele rămase. Sigilați punga; întoarceți-vă pentru a amesteca bine. La frigider cel puțin 30 de minute.
Așezați tonul pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune la 4 până la 6 inci de cărbuni medii; aruncați marinada. Gatiti 6 pana la 7 minute sau pana cand pestele este ferm, dar inca roz in interior si fulgi usor cu furculita, intorcandu-se o data.