Ton cu aripioare galbene la grătar cu Romaine și fructe tropicale

Rețeta se poate face ton cu aripioare galbene la grătar cu Romaine și fructe tropicale în aproximativ 20 de minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 135 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Ton Cu Aripioare Galbene Cu Salsa De Ananas La Grătar, Salată de fructe tropicale, orez și ton, și Sandwich Cu Salată De Ton Cu Aripioare Galbene sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare; adăugați 1 linguriță de ulei, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper, aruncând pentru a combina.
Încălziți o tigaie mare pentru grătar la foc mediu-mare. Frecați restul de 2 lingurițe de ulei de măsline peste ton; presărați tonul uniform cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ton în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere. Aranjați 1 1/2 cană de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 2 fripturi de ton.
Serviți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.