Tofu Vindaloo

Tofu Vindaloo
Tofu Vindaloo ar putea fi doar rețeta indiană pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii , 15 g de proteine și 29 g de grăsime fiecare. Pentru 1,94 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, fasole garbanzo, ciuperci și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră . Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tofu Vindaloo , Tofu Vindaloo și Tofu Vindaloo .

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul vegetal într-un cuptor olandez sau o oală mare la foc mediu-mare. Se amestecă ghimbirul și se gătește până când este parfumat și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Se amestecă ceapa, conopida și morcovii. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă pudra de vindaloo și pasta de roșii până când nu mai rămân cocoloașe de pastă de roșii. Se amestecă laptele de cocos, bulionul de legume și fasolea garbanzo. Încorporați ușor tofu și ciupercile și asezonați după gust cu sare. Aduceți la fiert, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Amestecați ocazional pe măsură ce vindaloo se gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista