Tofu Saut De Inspirație Coreeană
Tofu Saut de inspirație coreeană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 122 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, mirin, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Mazăre cu ochi negri și castron de kale de inspirație coreeană, Punchy Stil Coreean Mapo Tofu, și Fidea de sticlă coreeană Japchae cu Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, mirinul, sosul de soia, uleiul de susan, 1/8 linguriță de sare și 1/8 linguriță de ardei roșu într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Tăiați tofu transversal în felii de 8 (1/2 inch grosime). Aranjați tofu pe mai multe straturi de prosoape de hârtie. Acoperiți cu mai multe straturi de prosoape de hârtie; deasupra cu o tigaie din fontă sau altă tigaie grea.
Lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți tofu din prosoape de hârtie.
Tăiați tofu în cuburi (1 inch).
Presărați tofu cu restul de 1/8 linguriță de ardei roșu.
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați tofu în tigaie; saut 8 minute sau până când este crocant, întorcându-se cu grijă spre maro pe toate părțile.
Scoateți tofu din tigaie; păstrați cald.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola în tigaie.
Adăugați ghimbir și ceapă verde în tigaie; saut 30 de secunde.
Adăugați usturoi la tigaie; saut 30 de secunde sau doar până la aur.
Adăugați amestecul de ghimbir în amestecul de oțet; se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de oțet peste tofu; se presară uniform cu 1/4 linguriță sare și semințe de susan.