Saut tofu (Dau hu Xao Dau Hao) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 113 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tofu Saut De Inspirație Coreeană, Tofu la grătar și verdeață asiatică Sotată, și Saut morcovi cu alge marine, ghimbir și Tofu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți sosul de stridii, piperul, zahărul și sosul de pește într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Stridii
Sos De Pește
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți uleiul la foc mediu într-o tigaie antiaderentă medie și adăugați tofu. Gatiti 1 minut, amestecati usor si adaugati amestecul de sos de stridii. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute, sau pana cand tofu este fierbinte si sosul s-a redus putin.