Tocană rustică de pui cu roșii, măsline și vin roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană rustică de pui cu roșii, măsline și vin roșu. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 384 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți la îndemână capere, frunze de busuioc, coapse de pui și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 331 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană simplă de pui cu roșii și măsline, Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide, și Varză rustică și tocană de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați puiul și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe o parte, aproximativ 4 minute. Se amestecă și se continuă gătitul până se rumenesc ușor pe părțile rămase, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați pe o farfurie.
5
Adăugați ceapa în oală și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați măsline negre, măsline verzi și capere și gătiți timp de 1 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Mărar Tocat Sau Orice Plantă Proaspătă Care Vă Place
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
7
Adăugați roșii, vin roșu, frunze de dafin și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Se adaugă 1 linguriță sare și se condimentează cu piper. Puneți puiul în oală și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Acoperiți oala și transferați la cuptor. Gatiti pana cand puiul este complet fraged, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți capacul și continuați să gătiți timp de 15 minute pentru a reduce ușor lichidul de gătit. Aruncați busuiocul. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper după dorință. Se amestecă pătrunjelul tocat sau busuiocul, rezervând câteva pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Se servește cu orez sau se răcește și se păstrează într-un recipient sigilat la frigider până la 3 zile. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper