Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană italiană de cârnați. Această rețetă face 6 porții cu 320 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de țelină, vin, chard elvețian și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este mare. Încercați Tocană Italiană De Cârnați Înăbușită, Tocană Italiană De Cârnați, și Tocană Italiană De Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați ceapa; gatiti 3 minute sau pana cand este usor moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați link-uri cârnați la tigaie; gatiti 12 - 14 minute sau până când cârnați este rumenit și aproape fierte prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați legăturile de cârnați la placa de tăiere și lăsați-le să se răcească înainte de felierea monedelor. Amestecați morcovii, păstârnacul, ciupercile, țelina și ciorba Elvețiană în cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Chard Elvețian
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați orzul, roșiile, stocul, vinul, condimentele italiene, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Orz
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați cârnați feliați în oală. Se amestecă pentru a combina toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul și continuați să fierbeți până la 1 oră sau până când orzul este gătit.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.