Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană grecească Garbanzo. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 115 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ulei de măsline, condimente grecești și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Garbanzo Stew, Tocană de anghinare și Garbanzo, și Tocană de fasole Garbanzo cu Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut ceapa în ulei fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut. Se amestecă roșiile și următoarele 8 Ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 15 minute. Se amestecă spanacul și pătrunjelul tocat; gatiti 5 minute. Se acoperă cu brânză feta mărunțită, dacă se dorește.
Greacă în meniu? Încercați să împerecheați cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.