Tocană De Vită Braziliană
Tocanita braziliană de vită este o fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 20 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei, oțet de vin heinz, taco Bell și salsa chunky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană De Pește Braziliană, și Tocană De Pește Braziliană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă oțetul și amestecul de pansament până se omogenizează bine.
Se toarnă peste carne într-un castron mediu; se amestecă pentru a acoperi. Acoperă. La frigider 20 min.
Adăugați carne și ardei la uleiul fierbinte în cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare 5 min., amestecând frecvent.
Adăugați salsa și bulion; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Reduceți căldura la mediu; se fierbe 20 min. sau până când carnea este gătită și tocană este îngroșată, amestecând ocazional.
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.