Tocană De Vită Braziliană

Tocană De Vită Braziliană
Tocanita braziliană de vită este o fără gluten, fără lactate și primal supă. Această rețetă servește 20 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 82 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei, oțet de vin heinz, taco Bell și salsa chunky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Tocană vegană Braziliană bogată cu conopidă, caju și tocană de lapte de cocos, Tocană De Pește Braziliană, și Tocană De Pește Braziliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul și amestecul de pansament până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2
Se toarnă peste carne într-un castron mediu; se amestecă pentru a acoperi. Acoperă. La frigider 20 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați carne și ardei la uleiul fierbinte în cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare 5 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați salsa și bulion; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Reduceți căldura la mediu; se fierbe 20 min. sau până când carnea este gătită și tocană este îngroșată, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se servește cu orez fiert fierbinte, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate17
Revista