Tocană De Stridii Din Ajunul Crăciunului
Ajunul Crăciunului tocană de stridii ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 148 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de unt, sos worcestershire, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 35%. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu-mare; gătiți ceapa în untul topit până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Se toarnă stridiile cu sucurile lor în oală și se aduce la fierbere; gatiti 3 minute.
Adăugați laptele, sosul Worcestershire și praful de usturoi; se amestecă. Lăsați supa să gătească până se încălzește complet, 5 până la 10 minute.