Tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de roșii-legume cu găluște de brânză Cheddar. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.11 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 371 calorii. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, făină auto-crescătoare, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de roșii și harissa cu găluște de cheddar, Tocană de vită cu găluște de Cheddar, și Tocană de legume cu găluște de ierburi.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 până la 5 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și țelina; gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
3
Se amestecă ingredientele rămase de tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tocană
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Între timp, într-un castron mediu, amestecați făina și muștarul. Cu blender de patiserie sau furculiță, tăiați scurtarea până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Muștar
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Adăugați lapte; amestecați doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
7
Aruncați aluatul prin linguri rotunjite pe tocană fierbinte. Capac; gatiti la foc mediu-mic 20 pana la 25 de minute sau pana cand galustele sunt ferme cand sunt presate.