Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2) necesită aproximativ 6 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 362 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru bebeluși, frișcă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2), Tocană De Pui Cu Ierburi Cremoase Cu Aragaz Lent, și Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola (gătit pentru 2).
Instrucțiuni
Așezați morcovii, cartoful, ceapa și țelina în aragazul lent de 2 1/2 până la 3 1/2 litru.
Presărați jumătate din cimbru, sarea și piperul peste legume în aragaz lent.
Se toarnă bulion deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore sau până când sucul de pui este limpede când centrul părții mai groase este tăiat (180F) și legumele sunt fragede.
Adăugați păstăi de mazăre; gătiți 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Scoateți puiul și legumele din aragazul lent în vasul de servire, folosind lingura cu fante. Acoperiți cu folie de aluminiu; păstrați cald. Măriți aragazul la setarea de căldură ridicată.
Se amestecă frisca, făina și cimbru rămas; se amestecă în lichid în aragaz. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până se îngroașă.
Se toarnă peste pui și legume.